Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Jumeirah Rotana Hotel Dubai


Descriere

DESCRIERE
Hotel Jumeira Rotana este situat la 10 minute de mers cu maSina de Dubai International Financial Centre si Dubai World Trade Center. In imediata apropiere a hotelului sunt si Dubai Mall si Burj Khalifa, ceea ce face ca aceasta sa fie destinatia ideala atat pentru calatorii de afaceri, cat si pentru turistii aflati in concediu.


FACILITATI
Oaspetii care au in vedere recreere pot accesa Bodylines Fitness & Wellness Club, pot face antrenament in sala de sport complet echipata sau pot face o baie in piscina de pe acoperis.


CAMERE
Toate cele 125 de camere si apartamente sunt mobilate la cel mai inalt grad pentru a oferi oaspetilor confortul si caldura unor caminuri departe de casa.


RESTAURANT
The Boston Bar & Restaurant: serveste cocktailuri racoritoare si bauturi alcoolice, pe langa un meniu delicios a la carte cu delicatese americane si britanice, In timp ce Olive Oil, restaurantul international cu mese pe tot parcursul zilei, serveste o ispititoare. varietate de feluri de mancare din intreaga lume pentru micul dejun si cina.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie