Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Ammos Suites (C)


Descriere

Descriere: Un hotel cu un feedback pozitiv din partea clientilor, apreciat pentru pozitia sa in Rethymno si serviciile de calitate.
Localizare: la 10 m de plaja de nisip, in orasul Rethymno, la aproximativ 800 m de centrul orasului si 65 km de aeroportul din Chania.
Plaja: de nisip, in fata hotelului (se traverseaza o straduta). Plaja este publica iar sezlongurile si umbrelele pe plaja sunt contra cost.
Dotari camere: Camerele junior suite au aproximativ 25 mp, sunt open plan si sunt dotate cu aer conditionat (gratuit), acces Wi-Fi (gratuit), telefon, seif (contra cost), televizor, mini bucatarie cu plita, frigider, facilitati pentru cafea, fierbator de apa), uscator de par, balcon.
Facilitati hotel: restaurant, snack bar, piscina, prosoape de plaja, acces WiFi (gratuit).
Web site: https://ammossuites.com
Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
Taxa de statiune obligatorie - se plateste la receptie:
- 0,5 euro/camera/noapte la hotel 1-2*;
- 1,5 euro/camera/noapte la hotel 3*;
- 3 euro/camera/noapte la hotel 4*;
- 4 euro/camera/noapte la hotel 5*;
- 0,5 euro/noapte/apartament sau studio la unitatile de cazare tip apartamente si studiouri.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.