Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Situat in Golful Dassia, Ikos Dassia are 7 piscine inconjurate de grădini amenajate și o plajă privată cu lungimea de 400 de metri. Acesta include camere cu vedere la Marea Ionică sau la uscat si un cinematograf in aer liber, cu un bar de teatru. De asemenea, oaspeții au la dispoziție facilităti spa si un loc de joacă pentru copii.

Camerele de la Ikos Dassia sunt decorate elegant și au balcon. Fiecare cameră include aer condiționat, TV prin satelit și un minibar complet aprovizionat, cu băuturi alcoolice de marcă.

Ikos Dassia pune la dispoziție o varietate de facilităti sportive si de agrement, inclusiv 2 terenuri de tenis, 2 săli de fitness complet dotate si o cadă cu hidromasaj in aer liber. Una dintre piscine are si o zonă pentru copii.

Ikos Dassia are 6 restaurante care pun la dispoziție meniuri à la carte din bucătăria modernă grecească, deli-greacă, asiatică/orientală, italiană, franceză și locală din Corfu, majoritatea pregătite de bucătari celebri premiați cu stele Michelin. De asemenea, există 2 restaurante mediteraneene cu preparate tip bufet. Meniurile à la carte sunt completate de vinuri rafinate din colecția de vinuri Icos și servicii exemplare.

Toți oaspeții de la Ikos Resorts pot savura cocktailuri originale, pregătite de barmani premiați, la barurile superbe, cu locuri in interior sau in grădinile generoase de langă piscină.

Copiii de toate varstele iși vor găsi cu siguranță activitatea preferată la Clubul pentru copii Hero. Serviciul de creșă, miniclubul multilingv și clubul de adolescenți sunt gestionate de o societate profesională de ingrijire a copiilor.

Aeroportul International Corfu este situat la 12 km de hotel. Portul Corfu se află la 10 km. Parcarea este gratuită.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie