Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Best Western Ambassador


Descriere

Capacitatea maxima a hotelului este de 120 de locuri, in camere economy, camere standard, camere business, apartamente executiv sau apartamente Imperial. Camerele luxos mobilate sunt echipate cu aer conditionat, mini-bar, cablu TV, pay TV, linie telefonica directa internationala, acces Internet wireless, fax, seif in fiecare camera, bai cu jacuzzi. Fiecare camera este decorata in alta culoare si exista de asemeni camere pentru nefumatori. Serviciul de room-service va sta de asemeni la dispozitie.


Pentru o seara de neuitat va invitam in restaurantul de lux AMBASSADOR IN STYLE, unde personalul de elita va sta la dispozitie pentru a va incanta cu bucate alese ale bucatariei traditionale si internationale.



Restaurantul poate fi de asemenea locul ideal pentru organizarea unor evenimente speciale precum nunti, botezuri, cocktailuri intr-o atmosfera romantica, acestea devenind astfel de neuitat pentru dumneavoastra si invitatii dumneavoastra.


Barul hotelului deschis 24 de ore din 24 va invita sa va delectati, intr-un ambient placut, cu o gama larga de produse pe care suntem incantati sa vi le punem la dispozitie.


Pentru intalnirile cu partenerii dvs. de afaceri sau ptr organizarea unor simpozioane puteti beneficia de sala de conferinta a hotelului, cu o capacitate de 120 locuri si dotata cu tehnologie de ultima ora: vidoeproiector, retroproiector, sistem de sonorizare, microfoane, flipchart, etc, pentru a satisface în totalitate nevoile dumneavoastra.


In timpul liber suntem incantati sa va invitam in centrul de relaxare al hotelului unde va asteapta o sala de fitness, solar, sauna, salonul de masaj.


Parcarea interioara a hotelului cu o capacitate de 30 de locuri va garanteaza securitatea masinii dumneavoastra, accesul în incinta putand fi realizat doar de la receptie prin comanda electronica.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie