Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Atrium Hotel - Thassos

Descriere

Situat la extremitatea sudica a Insulei Thassos, la o mica distanta fata de satul Potos, Hotelul Atrium de 4 stele este la doar cativa pasi de viata de noapte antrananta a statiunilor populare din Thassos. Un hotel exclusivist situat pe plaja in Thassos, cu o ospitalitate calda si primitoare, Hotelul Atrium este o alegere ideala pentru o vacanta de familie sau pentru o evadare romantica. Remarca foarte importanta: sezlongurile si umbrelele pe plaja sunt cu plata extra.
Full descriptionSpatiile de cazare spatioase si luxoase ale Hotelului Atrium includ camere mobilate cu gust si suite cu toate comoditatile dorite, dela hydro-masaj la acces gratuit la internet Wi-Fi. Camerele si suitele Hotelului Atrium din Potos, Thassos sunt proiectate pentru a proteja intimitatea individuala si familiile. Placute, luminoase si aerisite, camerele si suitele au fiecare un balcon sau veranda pentru a putea capta la maximum senzatiile verii. Acest spatiu de cazare de lux din Thassos, langa Limenaria, creeaza atmosfera ideala pentru o vacanta in Potos.Additional infoNumber of rooms0

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.