Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Aeri Luxury Villas - Skala Prinos


Descriere

Vila I este o vila de lux exceptionala, construita modern, proiectata de un arhitect modern, situata la doar un minut de mers pe jos de satul traditional Prinos.
Vila ofera facilitati unice pentru un sejur de neuitat! Vedere uimitoare la mare si munti si la 3 minute cu masina pana la plaja
Toate camerele sunt dotate cu Aer Conditionat, internet Wi Fi, Tv Sat
Vila poate gazdui confortabil pana la 4 adulti si 4 copii. Exista 2 dormitoare matrimoniale cu paturi king-size si un al treilea dormitor cu paturi supraetajate.
Exista 2 WC fiecare etaj cu dusuri, prosoape curate, uscatoare de par si masina de spalat
Bucataria complet utilata ofera micul dejun un aparat de cafea, un aparat de prajit paine si un cazan de apa.
De asemenea, este echipat cu o soba electrica sigura, cu cuptor pentru gatit mese si gustari. Ghivece, tigai si tot ce aveti nevoie pentru a pregati o masa buna gatita acasa sunt furnizate in Vila, inclusiv un frigider cu un distribuitor extern de apa.
Parcare gratuita


Vila II este o vila de lux exceptionala, de o constructie noua, proiectata de un arhitect modern, situata la doar un minut de mers pe jos de satul traditional Prinos.
Vila poate gazdui confortabil pana la 2 adulti si 2 copii. Exista un dormitor matrimonial cu pat king-size si disponibilitate pentru inca 2 paturi pentru copii.
Exista WC fiecare etaj cu dusuri, prosoape curate, uscatoare de par si masina de spalat.
Bucataria complet utilata ofera o cafetiera, un filtru de paine prajita si un cazan de apa pentru micul dejun.
De asemenea, este echipat cu o soba electrica sigura, cu cuptor pentru gatit mese si gustari. Ghivece, tigai si tot ce aveti nevoie pentru a pregati o masa buna gatita acasa sunt furnizate in vila, inclusiv un frigider mare.
Parcare gratuita


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.