Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere



Descriere generala: Hotel Sinaia Cota 1400 reprezinta un loc special, cald, intim, aproape de natura si de oameni a carui dorinta este de a oferi o experienta placuta oaspetilor sai. Hotel Sinaia Cota 1400 te invita intr-o lume speciala, plina de frumusete si eleganta, spectacol si maretie, placere si incantare, intr-un loc ce vine in intampinarea oricaror nevoi, indeplineste orice dorinte, depaseste asteptarile


Localizare: Situat la altitudinea de 1400 m, la o distanta de 10 km (pe sosea) de Sinaia, aproape de partiile de schi de la Cota 2000 si Cabana Miorita, Hotel Sinaia Cota 1400 ofera doritorilor locul ideal departe de stresul si aglomeratia urbana. Accesul din Sinaia se realizeaza cu: •Automobil propriu: 15 minute pe drum asfaltat din Sinaia •Telecabina •Transfer asigurat de hotel cu microbuz propriu (la cerere contra cost) •Taxi Instalatiile tehnice de urcat pe cablu sunt destul de diversificate: doua telecabine intre Sinaia si Cota 1400 cu o lungime de 2328 m si intre Cota 1400 si Cota 2000 cu o lungime de 1945 m, telescaun intre Cota 1400 si Cota 1950 cu lungime de 1940 m (care nu este in stare de functionare), teleschi Cota 1400 - Cota 1500 si un baby schi-lift Telecabina 1400 - 250 m.


Dotari generale: Intr-o atmosfera primitoare si cu o priveliste deosebita, lumea culinara de la Hotel Sinaia Cota 1400 este oferita de cele doua saloane ale restaurantului. Un mic dejun copios, o cina de gala, un pahar de vin fiert, o gama variata de specialitati romanesti si internationale va stau la dispozitie zilnic. Pot fi gazduite pana la 180 persoane, iar pentru evenimentele speciale gen cocktail, aniversari, mese festive, etc. salile de conferinta pot fi transformate in asa fel incat sa indeplineasca astfel de facilitati.


Restaurantul este localizat la demisol si are program de functionare 07:00-24:00. O ambianta placuta si relaxanta in care poti gusta o cafea, un ceai de dupa amiaza, un cocktail rafinat sau sta de vorba la o tigara iti este oferita de barul de zi. Amplasat chiar langa lobby barul ofera oaspetilor un spatiu intim si, prin existenta pianului, o atmosfera speciala. Barul se prelungeste cu o terasa de pe care se poate admira panorama impresionanta a statiunii Sinaia si a Vaii Prahovei.Hotelul dispune deasemenea de bar de noapte cu discoteca. Alte facilitati: DRUMETII MONTANE, asa zisul "trekking", se pot efecta pe tot parcursul anului, indiferent de anotimp. Drumetiile se efectueaza in zone sigure din toate punctele de vedere, zone care nu prezinta nici un fel de pericole pentru participanti. La aceste ture pot participa toti iubitorii muntelui, varsta nefiind un obstacol in admirarea frumsetilor naturii.Pe parcursul traseului ghizii nostrii va vor prezenta flora, fauna si particularitatile climatice si geologice ale zonelor traversate. Vor fi explicate participantilor principii de baza necesare la orientarea pe munte. Drumetiile se pot organiza pe durata unei zile sau se pot extinde la un week-end sau chiar la mai multe zile(in functie de traseul ales). Drumetiile pot fi adaptate si ca cursuri de orientare in care participantii trebuie sa parcurga un traseu montan folosind o harta (foarte detaliata sau dimpotriva o schita sumara) si o busola. Orientarea se poate desfasuara si sub forma de concurs, echipele participante avand ca obiectiv sa ajunga la destinatie sau sa indeplineasca o anumita misiune. Se urmareste: •adaptabilitate la mediul nou •eliminarea stresului datorat necunoscutului •analiza si impartirea in mod echitabil a resurselor aflate la dispozitie(hrana, apa) •decizii de grup pentru solutionarea problemelor •colaborare in grup in scopul ajutorarii reciproce •eliminarea conflictelor Drumetiile montane sunt adaptate in mod progresiv, de la trasee cu nivel scazut de dificultate la trasee de nivel mediu si dificil; pe parcursul acestor trasee se pot vedea monumentele naturale din Muntii Bucegi.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie