Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

HOTEL HILTON

   Str Padurea Dumbrava, Nr 1, Cod 550339, Sibiu Vezi locatia pe harta


Descriere

O combinatie perfecta de comoditati contemporane pentru cei ce trec prin Sibiu.

Un hotel rafinat de 5 stele, intr-o combinatie perfecta de comoditati contemporane, o locatie frumoasa, de o mare bogatie culturala si numeroase facilitati de agrement.

Amplasat in orasul medieval Sibiu, votat Capitala Europeana a Culturii în 2007 si singurul oras din Romania clasificat 3-stele Michelin in Michelin Green Guide - insemnand "trebuie vazut", Hotelul HILTON Sibiu ofera o combinatie perfecta intre facilitatile contemporane, o locatie superba, plina de bogatii culturale si o gama variata de dotari pentru petrecerea timpului liber.

Descriere camere:
Dotari camere: aer conditionat - climatizare cu reglare individuala, TV cu ecran plat, minibar, seif, baie cu dus, balcon, internet, uscator de par, linie telefonica directa, papuci si halat de baie, bideu, cablu si Pay TV, facilitati de preparare cafea/ceai, fier si masa de calcat, usa cu inchidere electronica, detector de fum.
Numar total camere: 114 - camere duble standard, suite, camere executive.

Descriere facilitati:
Dotari generale: restaurant - 3 (Madrigal, Camara boierului, Versailles), parcare proprie - pazita, cu plata, acces persoane cu dizabilitati, loc de joaca pentru copii, internet, pastrare obiecte de valoare, lifturi, lounge, English Bar, camera de bagaje
Servicii: centru de afaceri, fax, serviciu de fotocopiere, imprimanta, servicii de secretariat, facilitati pt video conferinte, ATM, pastrare a bagajelor, salon de infrumusetare, frizerie, inchiriere de masini, concierge, magazin de haine, magazin de cadouri, spalatorie, room service, lustruirea pantofilor.
Acces gratuit The Soa: piscina, sala de fitness, jacuzzi, sauna finlandeza, sauna aromata, sauna infrarosu, baie cu abur, camere de relaxare si meditatie.

Locatie:
Situat la doar 3 km distanta de Aeroportul International Sibiu si la doar zece minute de centrul orasului, Hotel HILTON Sibiu se remarca prin eleganta si stil. Situat cu vedere la Padurea Dumbrava, oaspetii hotelului se pot bucura de privelisti incantatoare de la balconul fiecarei camere.

Atractii turistice:
centrul Istoric al Sibiului, Muzeul Brukenthal, Podul Minciunilor si Pasajul Scarilor, Piata Unirii, Muzeul Astra, Parcul Astra, Teatrul National Radu Stanca, Bastionul Portii Cisnadiei.

Politici:
Check-in: incepand cu ora 14:00.
Check-out: pana la ora 12:00.

Servicii masa:
In incinta Hotelului HILTON Sibiu se pot savura, la alegere, preparate din bucataria internationala, franceza si romana in unul dintre cele trei restaurante: Restaurantul Madrigal, Camara Boierului și Versailles. Hotelul are şi un Executive Lounge disponibil pentru oaspetii cazati in camere Executive. Lounge-ul ofera mic dejun, gustari si bauturi racoritoare pe tot parcursul zilei, express check-in si check-out, presa internationala si locala, servicii de secretariat si business.

Facilitati evenimente:
Sali de conferinta: 5 - Sala de evenimente Royal Grandballroom (maxim 400 persoane), sala de conferinte Diamond (maxim 270 persoane), sala de conferinte Ruby (maxim 15 persoane), sala Saphire (maxim 35 persoane), sala Topaz (maxim 30 persoane), dotate cu lumina naturala, acces internet si toate facilitatile.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Restaurant
Terrace
TV in room
Children playground
Private bathroom
Conference room
SPA
Hairdryer
Direct connection telephone line
Sauna
Fitness centre
Free wireless internet
Safety deposit box in room
Air conditioning
Balcony
Laundry
Ironing service
Cable/Satellite TV
24-Hour Front Desk
Elevator
Garden
Rent a bike service
Massage
Indoor swimming pool
Tennis court
Bar
Minibar
Luggage storage
Airport transfer
Room service
Meeting/Banquet facilities
Business centre
Facilities for persons with disabilities
Steam baths
Paid parking
Rooms/Facilities for disabled guests
Breakfast in the room
Shoe shine
Babysitting/Child services
Tea and coffee making

Locatie