Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Apartamente Bach


Descriere


Fiecare dintre noi isi doreste sa spuna ca se simte ca acasa atunci cand calatoreste. Feels like home este sloganul care ne defineste!
Inca de la inceput ne-am propus sa oferim oaspetilor nostri servicii de calitate, la un inalt standard european, fiind locul in care vei regasi atmosfera calduroasa si confortabila de acasa.
Bach Apartments se bucura de o pozitie privilegiata datorita amplasarii sale la doar 2 km de centrul orasului, unde poti descoperi un valoros patrimoniu istoric, cu monumente admirabile.
Bach Apartments iti ofera ambianta si caldura de acasa, fiind o alegere excelenta atunci cand doresti sa cunosti locuri noi.
Din dorinta de a va face sederea de neuitat, iti punem la dispozitie 19 apartamente si 3 garsoniere, unde te vei bucura din plin de confort si eleganta. Fiecare apartament este compus dintr-un living cu bucatarie open space, dotat cu TV, coltar extensibil cu masuta de cafea, masa de servit masa cu 4 scaune, bucatarie complet mobilata si utilata cu plita, cuptor cu microunde, cafetiera, fierbator apa, frigider, un dormitor cu pat matrimonial cu dimensiuni de aproximativ 180x200 cm, TV.
Este locul unde vei regasi o atmosfera de poveste, placuta si linistita ce va satisface si cele mai inalte cerinte ale turistului modern.
Baia este dotata cu cabina de dus, uscator de par, prosoape si halat de baie.
Misiunea noastra este aceea de a ne incanta de fiecare data oaspetii, oferindu-le confort si experiente de neuitat, imbinand stilul modern cu eleganta.
Din dorinta de a va oferi servicii de calitate, va punem la dispozitie si numeroase facilitati incluse in tariful de cazare, precum acces gratuit la parcare, seif in fiecare camera, acces la internet wireless, aer conditionat, cablu tv, acces electronic cu cartela magnetica.

Apartamentul este compus dintr-un living cu bucatarie open space, complet mobilata si utilata cu plita,cuptor cu microunde, cafetiera, fierbator apa, frigider, dotat cu TV LCD Samsung, coltar extensibil cu masuta de cafea, masa de servit cu 4 scaune,bucatarie, un dormitor cu pat matrimonial cu dimensiuni de aproximativ 180x200 cm, TV LCD, noptiere cu veioza, oglinda mare, dulap haine.
Baia este dotata cu cabina de dus, uscator de par, prosoape si halat de baie.
Patul matrimonial existent in dormitor, cu dimensiunile de aprox. 180x200 cm, permite cazarea a 2 adulti + 1 copil intre 0-7 ani.
Apartamentul dispune de posibilitatea de a asigura si cazarea pentru inca 2 persoane adulte sau copii cu varste cuprinse intre 7-18 ani pe coltarul extensibil aflat in living.

Garsoniera este compusa din bucatarie, complet mobilata si utilata cu plita, cuptor cu microunde,cafetiera, fierbator apa, frigider, TV LCD Samsung, masa de servit cu 4 scaune si un dormitor cu pat matrimonial cu dimensiuni de aproximativ 180x200 cm si TV LCD Samsung, noptiere cu veioza, oglinda mare, dulap haine.
Baia este dotata cu cabina dedus, uscator de par, prosoape si halat de baie.
Acest tip de unitate de cazare este conceput si pentru persoanele cu handicap, accesul acestora la locuinta facandu-se usor si imediat, unitatea fiind dotata cu lift.
Patul matrimonial existent in dormitor, cu dimensiunile de aprox. 180x200 cm, permite cazarea a 2 adulti + 1copil intre 0-7 ani.

Bach Apartments va multumestepentru alegerea facuta si va asteapta oricand cu mare drag!

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.