Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotelul Kronos din Platamonas ofera conditii bune de cazare si facilitati deosebite pentru petrecerea unei vacante minunate la malul marii Egee.Facilitati camere
Toate camerele hotelului dispun de aer conditionat, televizor prin satelit, televiaor LCD, incalzire, seif, grup sanitar propriu cu dus, telefon, uscator de par, balcon cu vedere spre muntele Olimp, spre piscina sau spre gradina. Camera tripla este format dintr-un pat dublu si un fotoliu extensibil.

Localizare
Hotelul este localizat la o distanta de aproximativ 500 metri de portul din Platamonas si la 100 metri de plaja cu nisip si pietricele mici, distinsa cu “steag albatstru”.

Facilitati hotel
Hotelul dispune de pizzerie, restaurant, taverna, piscina exterioara, bar la piscina, jacuzzi si hidromasaj, teren de joaca pentru copii, piscina pentru copii, receptie deschisa 24 ore, lift, incalzire, camera pentru bagaje, sauna, fitness, masaj, internet wireless, baby cot, parcare.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Sporturi
Spalatorie - Curatatorie
Rent-a-car
Loc de joaca pt copii
Bar
Asistenta medicala
Wi-fi / Wireless Lan
Room service
Restaurant
Piscina exterioara
Permite animale de companie
Parcare
Fitness
Centru Spa & Wellness
AC ( aer conditionat )

Locatie