Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

DRACOS APARTOTEL

Descriere

Dracos Apartotel este locul ideal pentru o vacanta linistita, fiind situat la marginea centrului istoric al orasului Parga, intr-o livada de maslini verzi, la 500m de plaja Krioneri.
Localizare

Hotelul este situat la 500m de centrul orasului Parga si plaja Krioneri si la 1km de plaja Lichnos.

Facilitati hotel

Hotelul dispune de facilitati pentru petrecerea timpului liber, piscina exterioara cu sezlonguri si umbrele, bar langa piscina care serveste bauturi si micul dejun, zona de relaxare cu TV, room service, acces internet Wi-FI, parcare.

Facilitati camere

Camere spaţioase potrivite pentru familii, fiecare dintre acestea având teme şi culori diferite, atent decorate si confortabil echipate, prevazute cu numeroase facilitati: dormitor cu pat matrimonial king sau doua paturi twin, seif, aer condiţionat, zonă de relaxare, canapea, pardoseală de gresie/marmură, dulap, duş, uscător de păr, articole de toaletă gratuite, toaletă, baie, TV, telefon, chicinetă, frigider, fierbător electric, ustensile de bucătărie, serviciu de trezire/ceas deşteptător, balcon sau terasă cu vedere la grădină, la piscină sau la munte

Sport si divertisment

Oaspetii isi pot petrece timpul liber si se pot relaxa la piscina exterioara dotata cu sezlonguri si umbrele.

Drinks & Food

In cadrul hotelului puteti incerca o varietate de bauturi alcoolice si nonalcoolice expuse in cocktail bar-ul de la piscina.

Facilitati copii

Pnetru copii, hotelul dispune de o sectiune special amenajata pentru ei in piscina exterioara.

Site web

http://www.dracosapartotel.com/dracosapartotel/en/

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.