Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

DIONI BOUTIQUE

Descriere

Fabulos 8.8 Booking.com Hotelul complet renovat este situat in centrul orasului Preveza, langa centrul istoric si districtul comercial. Hotelul are un serviciu gratuit de biciclete si parcare pentru acestea. In zona se afla numeroase monumente, situri arheologice, plaje uimitoare. Recomandat tinerilor, cuplurilor, celor care doresc sa viziteze imprejurimile.
Localizare

Hotelul se afla in centrul orasului Preveza, la 500 m de plaja Kiani Akti. Plaja Alonaki este la 2 km, iar aeroportul este la 4 km.

Facilitati hotel

Hotelul ofera urmatoarele facilitati si servicii: receptie 24h, bar, restaurant, inchiriere gratuita de biciclete, spalatorie, calcatorie, parcare, seif, TV satelit, acces gratuit la internet WIFI, room service, facilitati pentru persoanele cu dizabilitati, supravegherea copilului. Este permis accesul animalelor de companie, la solicitare.

Facilitati camera

Toate cele 36 camere au aer conditionat, acces la internet prin cablu, baie cu cada sau dus, papuci, uscator de par, TV satelit interactiv cu muzica si jocuri, telefon, acces gratuit la internet WIFI, minibar, balcon mobilat. Capacitatea maxima este de 2 adulti si 1 copil.

Drinks & Food

Hotelul ofera mic dejun bufet sau demipensiune.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.