Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere



Localizare

Hotelul este situat aproape de centrul stațiunii, în spatele hotelului Gladiola Star și în fața hotelului Perunika, la aproximativ 250m de malul mării.

Facilitati Hotel

Hotelul pune la dispoziția turistilor: piscină interioară, piscină exterioară, la piscină, secțiune pentru copii la piscină, restaurant principal pentru All Inclusive, restaurant a-la carte, lobby bar, seif, casă de schimb valutar, servicii de rent a car, room service, internet, wi-fi în zonele publice(gratuit), magazine, serviciu curățărie, sală de conferințe, centru SPA-jacuzzi, saună, baie de aburi, masaj- contra cost, loc de joacă, club pentru copii, sală de jocuri, baby cot ( contra cost), scaune speciale pentru copii la restaurant, baby sitter ( contra cost), programe de animație atât în timpul zilei cât și seara, aerobic, fitness, șezlonguri și umbrele la piscină.

Facilitati camere

Toate camerele dispun de aer condiționat, parchet laminat, telefon, TV, cablu, băi cu duș, uscător de păr, balcoane cu mese și scaune, internet (contra cost), minibar.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Piscina exterioara
Wi-fi / Wireless Lan
Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Restaurant
Receptie 24h
Parcare
Bar
AC ( aer conditionat )

Locatie