Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Descriere scurta :Hotelul Q este situat la 16 minute cu masina de Obeliscul din Costinesti si la 13 minute pe jos de Olimp.

Localizare hotel:
Q Hotel din Neptun este situat in nordul statiunii Neptun, una dintre locatiile cele mai cautate de catre turisti. Pozitionarea sa in aproprierea Garii Neptun reprezinta un atuu pentru turisti, iar plaja situata la numai 300 m de hotel este una dintre cele mai frumoase plaje din statiune.

Dotari camere:
Hotelul dispune de 56 camere duble standard complet renovate. Acestea sunt dotare cu TV LCD, minibar, grup sanitar propriu (dus), aer conditionat, acces internet, balcon, parchet.

Faclitati hotel:

Oferind o piscina sezoniera in aer liber si un loc de joaca pentru copii, Hotelul Q se afla in Neptun. Oaspetii pot lua masa la restaurant sau o bautura la bar. Parcarea privata este gratuita. De asemenea, accesul la WiFi este gratuit in intreaga proprietate.

Cazarea incepe la ora 18:00 i se termina la ora 12:00 in ziua plecarii.
Bonurile Valorice(fia cont) vor putea fi consumate att la Restaurantul Hotelului ct i la barurile din locaie. Nu se impune restricie de suma consumata intr-o anumita zi.


Taxa speciala de statiune nu este inclusa in tariful de cazare. Se achita direct la receptia hotelului: 5 ron/persoana/zi

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.