Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

HOTEL AGORA

   Str Plopilor Nr1, Neptun , Mangalia, Jud Constanta, Romania, Neptun


Descriere

AGORA Hotel *** cunoscut in trecut sub denumirea de Hotel ROMANTA, si-a redeschis portile dupa ce a beneficiat in toamna 2018 – primavara 2019 de ample procese de renovare si modernizare.

Descriere camere:
Numar total camere: 270
Camere duble: 221 dintre care 123 camere matrimoniale si 98 camere twin (doua paturi separate);
Apartamente: 49

Dotari camere: mocheta, minibar, telefon, birou, televizor LED, internet gratuit wi-fi, balcon la camerele de la etaj, aer conditionat, baie cu dus, uscator de par.

Camerele duble au o suprafata de 22m2.

Apartamentele au o suprafeta de 44m2, doua balcoane, sunt luminoase si confortabile, dispun de 2 camere, un living cu chicineta, canapea extensibila, telefon, televizor LCD minibar, birou, precum si un dormitor cu pat dublu matrimonial.

Descriere facilitati:
Structurat pe 6 nivele (parter si 5 etaje) AGORA Hotel*** este o locatie primitoare, ce pune la dispozitia ospetilor sai un restaurant propriu cu o capacitate de 500 locuri unde se poate servi micul dejun, dejun-ul si cina in stil bufet suedez, precum si 270 spatii de cazare.
Receptia hotelului este spatioasa si luminoasa,deschisa 24/24 dotata de asemenea, cu aer conditionat, televizor LED, free WI-FI, precum si un lobby bar.
Pentru a intregi atmosfera de vacanta si destindere, AGORA Hotel*** dispune de parc cu zona verde, spatiu de joaca amenajat pentru copii, sala de sport.
Parcare gratuita supravegheata, capacitate 150 locuri, sala de sport, sauna, loc de joaca pentru copii.

Se accepta animale de companie de talie mica pentru care este obligatorie prezentarea carnetului de sanatate, doar in camerele duble de la parter, achitandu-se o taxa de 55 Lei/ zi/ animal de companie, cu respectarea regulamentelor de ordine interioara.

IMPORTANT:
Turistii care vin insotiti de animale de companie se vor caza pe parter.
De asemenea va reamintim ca este interzis accesul cu animale de companie in restaurant si la piscina.

Locatie:
AGORA Hotel*** este pozitionat la 200 metri distanta de zona centrala a statiunii Neptun, in imediata apropiere a numeroase restaurante, terase si magazine, fiind dotat cu toate facilitatile necesare unei sederi cat mai agreabile, la 450 metri de plaja ” La Steaguri ” si 250 metri de gara, inconjurat de o superba oaza de verdeata de circa 10.000 mp, AGORA Hotel*** ofera celor ce ii trec pragul, multiple facilitati pentru relaxare, fiind locul ideal pentru o vacanta minunata.

Politici:
Persoanele cu varsta peste 18 ani vor plati taxa de statiune in valoare de 5.00 Lei/ zi/ turist.

Servicii masa:
se asigura in restaurantul hotelului, “Il Fortino” , cu o capacitate de 500 locuri. Micul dejun, pranzul si cina se servesc in sistem bufet suedez.

Facilitati copii:
(in camera cu 2 adulti):
Camera Dubla- capacitate maxima 2 adulti si 2 copii 0- 13 ani
- maxim 2 copii cu varsta cuprinsa intre 0- 4 ani beneficiaza de gratuitate la cazare, fara pat suplimentar asigurat;
- un copil 5- 13 ani achita 58.00 Lei/ zi- supliment de cazare, fara pat suplimentar asigurat; al doilea copil cu varsta cuprinsa intre 5- 13 ani achita 50% din tariful de cazare pentru un adult, cu pat suplimentar asigurat;
- 2 copii: 1 copil 0- 4 ani + 1 copil 5- 13 ani, copilul 0-4 ani beneficiaza de gratuitate la cazare, iar copilul 5- 13 ani achita 50% din tariful de cazare, cu pat suplimentar asigurat;

Servicii masa copii:
- copiii 0-4 ani gratuit
- copiii 5-13 ani achita 50% din tariful de adult
- copiii peste 14 ani achita 100% tarif de adult

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Restaurant
Terrace
TV in room
Children playground
Private bathroom
Hairdryer
Direct connection telephone line
Free wireless internet
Air conditioning
Cable/Satellite TV
24-Hour Front Desk
Bar
Minibar
Safety deposit box at reception
Luggage storage