Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

BOUTIQUE HOTEL SHINE


Descriere

Hotelul Boutique SHINE are 4 stele este situat in superba zona verde din nordul statiunii Neptun. Este un hotel de tip small luxury diferit de conceptul clasic hotelier.
Hotelul ofera camere matrimoniale, garsoniere si apartamente cu suprafata generoasa, fiecare cu design unic, decorate cu tapet si mobilate modern.
Piscina ower flow si Jacuzzi in aer liber va asteapta pentru relaxare!
Dotari camere
Camerele duble standard au suprafata de 20 m.p., fiecare camera avand design unic, aer conditionat, minibar. Paturile matrimoniale sunt tapitate cu piele naturala si au dimensiunile saltelei de 180x200 cm. Peretii sunt tapetati in totalitate cu tapet modern.
Baile moderne si spatioase au in dotare cabine de dus 120x120cm cu hidromasaj, aparat radio, mobiler din lemn de stejar.
Camerele duble cu vedere la promenada pe Strada Trandafirilor - strada principala din Statiunea Neptun, au perete cortina de 3,7x2,7 m. , suprafata de 20 m.p., design unic pentru fiecare camera, aer conditionat, minibar. Paturile sunt tapitate cu piele naturala si au dimensiunile saltelei de180x200 cm. Peretii sunt tapetati in totalitate cu tapet modern.
Baile moderne si spatioase au in dotare cazi cu hidromasaj, aparat radio, mobiler din lemn de stejar.
Suita Junior are suprafata de 32m.p, aer conditionat, minibar, perete cortina cu dimensiunile 7,2 x 2,7 m spre promenada la strada Trandafirilor - strada principala in Statiunea Neptun.
Patul matrimonial este tapitat cu piele naturala si are dimensiunile saltelei de 180x200 cm. Peretii sunt tapetati in totalitate cu tapet modern.
Baia moderna si spatioasa are in dotare cabina dus 120x120cm, cu hidromasaj, aparat radio, mobilier din lemn de stejar.
Suita are suprafata de 32m.p, aer conditionat, minibar, perete cortina cu dimensiunile 4 x 2,7 m. spre promenada la strada Trandafirilor - strada principala in Statiunea Neptun.
Patul matrimonial este tapitat cu piele naturala si are dimensiunile saltelei de 180x200 cm. Peretii sunt tapetati in totalitate cu tapet modern.
Baia moderna si spatioasa are in dotare Jacuzzi si mobilier din lemn de stejar.
Garsoniera are suprafata de 28m.p, design modern, minibar. Patul matrimonial este tapitat cu piele naturala si are dimensiunile saltelei de 180x200 cm. Peretii sunt tapetati in totalitate cu tapet modern. Ofera in plus fata de camere un living cu o canapea extensibila si un blacon.
Baia moderna si spatioasa are in dotare cabina dus cu hidromasaj.
Toate camerele sunt dotate cu minibar, linie telefonica, televizor, cablu TV, internet, aer conditionat, safe pentru pastrarea obiectelor de valoare si a banilor. De asemenea, punem la dispozitia clientilor nostri cosmetice, halate de baie, papuci si foehn in fiecare baie.
Clientii hotelului au la dispozitie o piscina moderna si jacuzzi in aer liber.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.