Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

HOTEL PALAS 4****

Situat in nordul statiunii Mamaia, pe faleza, langa Hotel Golden Tulip, la 50 de metri de plaja, face parte din Complexul turistic Palas – Pelican, alaturi de Hotel Pelican. Este vorba practic de doua hoteluri distincte, unul de patru si celelalt de trei stele, legate intre ele print-un corp de legatura destinat celor doua restaurante.

Hotel Palas este una dintre cele mai bune variante de cazare din Mamaia datorita dotarilor si serviciilor de foarte buna calitate.Interioarele sunt spatioase si amenajate cu multa grija si bun-gust. Holul de la intrarea in hotel este luminos si elegant. Camerele duble au mobilier nou, internet, instalatie de climatizare, minibar, televizor si telefon. Hotel Palas este construit perpendicular pe tarmul marii si de aceea are majoritatea camerelor cu vedere spre mare.

Pentru servitul mesei, exista un salon pentru mic-dejun, restaurant si o terasa in aer liber cu iesire spre piscina.

La piscina (comuna cu Hotel Pelican) este amenajat un jacuzzi, bar, loc pentru sezlonguri si umbrelute.



Dotari generale:

104 camere duble, restaurant, bar, salon mic-dejun, sala de conferinte, sala de fitness, piscina, lift, camera de bagaje, schimb valutar, parcare

Dotari camere:

Toate camerele au in dotare instalatie de climatizare, minibar, internet, televizor, cablu tv., telefon, grup sanitar propriu.

In camere nu se poate amplasa pat suplimentar.

Alte servicii si facilitati:


Accesul la piscina hotelului se face contra cost!


Serviciile de masa :


Se acorda in restaurantul hotelului micul dejun in sistem continental, pranzul si cina in sistem fisa cont.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie