Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Inaltandu-se semet pe malul Marii Negre, In sudul statiunii Mamaia, Aurora este un hotel de 2* superior, care va ofera facilitati multiple. Renovat complet In anul 2008, Hotelul Aurora este locul in care va puteti bucura de liniste si confort, camere moderne, mancare buna si servicii hoteliere ireprosabile.

Localizare
Hotelul se afla la o distanta de 25 de metri de plaja si este amplasat intr-o zona comerciala si cu multiple posibilitati de agrement (Aqua Magic, Teatrul de Vara Mamaia, Luna Parc).

Distante
- 2 km de intrarea in Constanta
- 4 km de centrul orasului Constanta
- 900 m de Aqua Magic
- 1 km de telegondola

Puncte de interes
- orasul Constanta
- Portul turistic Tomis Constanta
- Cazinoul din Constanta
- Cazino Mamaia
- Aqua Magic
- Pontonul din Mamaia (in dreptul hotelului Victoria, inainteaza 500 m in mare si se termina cu un debarcader)
-Telegondola Mamaia
-Sat Vacanta Mamaia
- insula Ovidiu de pe lacul Siutghiol

Atu-uri hotel

- rampa si grup sanitar pentru persoane cu dizabilitati- amplasat in zona comerciala, cu magazine si terase

Facilitati
Hotelul are un restaurant cu o capacitate de 600 de locuri, aflat chiar in vecinatatea hotelului, un cafe bar (in holul principal), o piscina exterioara pentru adulti si una pentru copii, ambele incalzite in lunile mai racoroase, loc de joaca pentru copii, parcare (150 locuri, contra cost). Sezlongurile si umbrelele sunt gratuite la piscina.
Hotelul ofera servicii de comenzi taxi (contra cost), spalatorie si curatatorie (contra cost), telefon (la receptie, contra cost) si are grup sanitar si rampe pentru persoane cu dizabilitati.

Facilitati copii
- piscina pentru copii cu suprafata de 40 mp si adancimea de 0.7 m

Camere
Decorate in alb, gri si albastru, camerele sunt cochete si ofera facilitati specifice unui hotel de 2* superior. Toate incaperile au fost renovate in anul 2008, atunci cand au fost dotate si cu sistem de acces pe baza de cartela magnetica. Mobilierul care 'imbraca' toate camerele este nou si pastreaza linia moderna a Hotelului Aurora.
Fiecare camera este prevazuta cu balcon propriu, care ofera o minunata vedere laterala atat catre Marea Neagra, cat si spre Lacul Siutghiol.

Tipuri camera

Dubla Standard-343 camere, dispuse pe 10 etaje, fiecare etaj cuprinzand 34-35 de camere.

Dotari camera
Spatiile de cazare au urmatoarele dotari: aer conditionat, tamplarie PVC cu geam termopan, mocheta de trafic, frigider cu congelator, TV, cablu TV, baie moderna cu dus

Altele
In cadrul Restaurantului Aurora, masa se poate servi dupa cum urmeaza: micul dejun (inclus in tariful standard de cazare) in sistem 'bufet suedez' iar celelalte mese in sistem 'autoservire' sau 'a la carte', platibile prin intermediul unui card valoric, in functie de serviciile de masa mentionate pe voucher. Valoarea cardului valoric se poate consuma atat in cadrul restaurantului, cat si la Cafe-barul Aurora sau la Snack-barul de la Piscina Aurora.'


Atentie!!! piscina nu este inclusa in programul Litoralul pentru toti!!!

Facilitati pentru copii la cazare:
ae Se accepta maxim 2 copii in camera cu parintii.
ae Copiii cu varsta mai mica de 12 ani vor beneficia de gratuitate la cazare in camera parintilor, fara pat suplimentar.
ae Copiii cu varsta mai mare de 12 ani vor achita c/val. patului pliant suplimentar.
In cazul in care in camera sunt doi copii cu varsta mai mare de 12 ani , doar unul dintre ei va achita c/valoarea unui pat suplimentar, care este 50% din valoarea unui loc in camera, intrucat in camera se poate introduce un singur pat pliant suplimentar. Pentru a beneficia de aceste facilitati, turistul va prezenta la receptie copia certificatului de nastere al minorului. In caz contrar, Complexul Aurora nu-si asuma raspunderea prestarii serviciilor.
Al treilea adult in camera va avea de achitat : patul pliant suplimentar ( 50% din valoarea unui loc in camera), valoarea integrala a micului dejun si optional suplimentele de DP sau PC. Daca pe voucher nu este mentionat patul suplimentar, acesta se va plati la receptie, raportat la tariful afisat. ae Accesul la serviciile incluse AZn pachete Cai serviciile conexe (in camere si la piscina) se face doar pe baza brCarilor de acces (nedetaCaabile, netransmisibile). Pentru inlocuirea bratarii datorita distrugerii sau pierderii se va percepe o taxa de 10 lei. Toate persoanele trecute pe voucher vor primi bratara de acces.

SERVICII GRATUITE:
ae Primirea, predarea, expedierea corespondentei turistilor ;pastrarea obiectelor de valoare si a bagajelor de calatorie (geamantane, genti de voiaj),
ae Internet wireless in tot Complexul Aurora, inclusiv in camere.
ae Accesul in incinta Complexului Piscina Aurora este conditionat de conditiile meteo . Este un serviciu gratuit pentru turistii cazati la Aurora, care vor beneficia in limita disponibilului de sezlonguri si de masute.

SERVICII CU PLATA:
ae Parcare cu plata (capacitate 150 de locuri, ce apartine Primariei Municipiului Constanta), in limita locurilor disponibile; Parcarea nefiind supravegheata si neapartinand hotelului, nu ne asumam raspunderea pentru bunurile lasate in masina sau pentru avarierea acesteia.
ae comenzi taxi, telefon si fax, servicii postale, spalatorie si curatatorie
FACILITATI :
ae Hotelul este dotat cu 3 lifturi moderne si silentioase.
ae Hotelul Aurora si Piscina Aurora sunt prevazute cu grupuri sanitare speciale si rampe de acces pentru persoanele cu dizabilitati.




Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie