Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Complex Iris Mimoza


Descriere

Hotel Nalba Mimoza Jupiter este situat in centrul statiunii, la doar 100 de metri de plaja, in vecinatatea hotelurilor Meteor si Delta.
Complex Iris Nalba Mimoza este format din trei corpuri de cladire inconjurate de un generos spatiu verde, frumos amenajat, care ofera oaspetilor complexului un cadru natural deosebit pentru petrecerea timpului liber, pentru plimbari si pentru relaxare. Aleile complexului sunt strajuite de flori, copaci ornamentali si plante exotice, ingrijite toate cu mare atentie.
Suprafata totala a complexului Iris Nalba Mimoza este de 15.000 mp, fiind astfel unul dintre putinele unitati de cazare de pe litoral care detine un teren amenajat atat de mare.
Pe langa spatiile de cazare, Hotel Iris Nalba Mimoza mai ofera un restaurant, bar, terasa in aer liber, loc de joaca pentru copii. Camerele sunt amenajate in culori calde si relaxante.
Toate camerele au: aer conditionat, bai cu dus sau cada, televizor, minibar, internet.
Camerele duble plus sunt situate in corpurile Iris sau Mimoza, nu au balcon.
Patul suplimentar este optional - se achita 50% din valoarea unui loc de cazare. Se amplaseaza un singur pat suplimentar in camera.
Nu se accepta cazarea cu animale de companie.

In perioada 01.06-11.07.2021 si 26.08-15.09.2021, turistii care beneficiaza de sejururi de minim 7 nopti pentru camera dubla la etaj (Corp Iris/Mimoza), vor primi 1 zi intrare gratuita la piscina hotelului Capitol, sezlonguri/umbrele gratuite pentru 2 persoane de luni pana joi, iar de vineri pana duminica achita jumatate din tariful de inchiriere (in limita disponibilitatii - plaja WhyNot din statiunea Neptun) si 1 cina cu specific tataresc la Restaurant Efendi in statiunea Neptun.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.