Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotel Capitol Jupiter beneficiaza de o pozitionare foarte buna, fiind construit in centrul statiunii, pe faleza. Plaja din dreptul hotelului este strajuita de un dig care formeaza un golfulet, iar intrarea in apa este lina. Acesta este un hotel inalt, cu 13 nivele, fapt care asigura o priveliste frumoasa din camere. Complet renovat, hotelul pune la dispozitia turistilor camere duble standard si superioare.

Restaurantul hotelului este dotat cu aer conditionat si serveste un meniu cu specific romanesc si international. Masa se poate servi si pe terasa cu vedere spre mare. In plus, Hotel Capitol Jupiter mai detine o pizzerie. Oaspetii hotelului au acces gratuita la piscina exterioara, locul de joaca pentru copii si parcare, in limita locurilor disponibile.

Dotari camere
Camerele duble standard sunt dotate cu: paturi duble (twin), TV color, cablu TV, aer conditionat, minibar, parchet, covorase, tamplarie PVC, balcon cu scaune de plastic, baie cu dus, plase pentru tantari, telefon. Camerele duble sunt dispuse pe doua laturi, cu vedere frontala catre mare si vedere de ansamblu catre: mare, plaja, golfuri si catre statiune.
Camerele duble superior au o suprafata mai mare decat cele duble si dispun de: 1 pat matrimonial, 1 canapea extensibila de doua persoane, sifonier, TV color, cablu TV, aer conditionat, minibar, parchet, covorase, balcon cu scaune de plastic, baie cu dus, plase pentru tantari, telefon. Aceste camere nu au vedere catre mare.
* In camaera DBL standard se poate pune un singur pat suplimentar
* In camera DBL superior exista o canapea extensibila de 2 persoane

Pachetul fara servicii de masa: cazare, acces gratuit la locuriile de joaca pentru copii -Gradinita din incinta hotelului si Kiddo Play- loc de joaca special amenajat pentru cei mici in aer liber (in limita disponibilitatii), wi fii gratuit ,acces gratuit la piscina exterioara a hotelului (in imita disponibilitatii) si parcare gratuita.
Pachetul cu mic dejun:cazare, mic dejun (bufet suedez), acces gratuit la locuriile de joaca pentru copii -Gradinita din incinta hotelului si Kiddo Play- loc de joaca special amenajat pentru cei mici in aer liber (in limita disponibilitatii), acces gratuit la Clubul de jocuri video X-Box Inside- 1 h pe toata durata sejurului (in limita disponibilitatii), acces gratuit Internet Caffe- (in limita disponibilitatii), wi fii gratuit, parcare gratuita si deasemenea acces gratuit la piscina exterioara a hotelului (in imita disponibilitatii);
Pachetul cu demipensiune: cazare, mic dejun si cina (bufet suedez), bauturi alcoolice si non-alcoolice incluse doar in timpul meselor, in restaurantul hotelului, acces gratuit la locuriile de joaca pentru copii -Gradinita din incinta hotelului si Kiddo Play- loc de joaca special amenajat pentru cei mici in aer liber (in limita disponibilitatii), acces gratuit la Clubul de jocuri video X-Box Inside-3 h pe toata durata sejurului (in limita disponibilitatii), acces gratuit Internet Caffe (in limita disponibilitatii), wi fii gratuit , parcare gratuita si deasemenea acces gratuit la piscina exterioara a hotelului (in imita disponibilitatii);
Pachetul cu all Inclusive:cazare cu mic dejun,pranz si cina (bufet suedez),bauturi alcoolice si non-alcoolice incluse atat in timpul meselor in restaurantul hotelului cat si in afara meselor la barurile special amenajate, gustari diverse in intervalul 16.30-18.00, acces gratuit la locuriile de joaca pentru copii -Gradinita din incinta hotelului si Kiddo Play- loc de joaca special amenajat pentru cei mici in aer liber (in limita disponibilitatii), acces gratuit la Clubul de jocuri video X-Box Inside- cate 1 h /zi - pe toata durata sejurului (in limita disponibilitatii), acces gratuit Internet Caffe (in limita disponibilitatii), wi fii gratuit , parcare gratuita ,acces gratuit la piscina exterioara a hotelului cu umbrele si sezlonguri (in limita disponibilitatii) si jocuri de divertisment: sah, table, rummy, carti de joc.
La cazarea in hotel, se va achita o garantie de persoana (cash), garantie ce va fi restituita in momentul plecarii, dupa predarea la receptie a bratarilor aferente pachetului achizitionat si predarea camerei.


Pentru acest hotel se achita la receptie in ziua cazarii, o Taxa de statiune in valoare de 5 lei/adult/zi

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.