Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Address Boulevard


Descriere

Cu acces direct la Dubai Mall, Fashion Avenue și stația de metrou, Address Boulevard este locul ideal de cazare pentru oricine vizitează orașul Dubai pentru agrement, afaceri sau cumpărături. Hotelul oferă 3 piscine cu vedere impresionantă la Burj Khalifa și la centrul orașului Dubai.

Localizare

Aeroportul Internațional Dubai este la numai 15 minute de mers cu mașina de la adresa Boulevard. Dubai International Financial Centre și City Walk se află la 10 minute de mers cu mașina.

Facilitati Hotel

Restaurantul de la Address oferă o experiență cu adevărat gastronomică, într-o atmosferă familiară. Salonul oferă o varietate sofisticată de sandwich-uri. Există, de asemenea, un salon de shisha în jurul piscinei. Fiecare dintre cele trei piscine oferă propria lor experiență unică, unde piscina inferioară este perfectă pentru familiile cu o adâncime mică, un tobogan de apă și o selecție de jocuri în aer liber. Piscina infinită are un bar la piscină și o vedere panoramică la Burj. Piscina Spa este deschisă oaspeților spa și oferă un mediu liniștit. Centrul spa oferă o piscină de vitalitate deschisă tuturor oaspeților. Există, de asemenea, o sală de gimnastică de ultimă generație pentru oaspeții care doresc să se mențină în formă, în timp ce oaspeții mai tineri pot fi distrați în clubul Qix.

Facilitati Camere

Toate camerele și apartamentele sunt decorate în tonuri neutre. Zonele spațioase de living și de dormit se imbina perfect una în cealaltă, fiind completate de arhitectura elegantă și tehnologia de ultimă generație, cu lumini, temperatură și chiar room service controlate de un iPad.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.