Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Descriere HOTEL MARCONI:
Marconi este un hotel cu traditie, deschis in anul 1934 si are o pozitie excelenta in Benidorm chiar in fata plajei Poniente, avand privelisti spectaculoase asupra golfului Benidorm.

Localizare HOTEL MARCONI:
Hotelul Marconi este amplasat pe malul marii, chiar langa parcul Elche si la numai 50 de metri distanta fata de centrul orasului vechi Benidorm. Aqualandia si Mundomar Maritim se afla la 2 km distanta, iar Terra Mitica la 4 km.

Dotari camere:
Hotel Marconi are camere confortabile, dotate cu: televizor, telefon, aer conditionat/incalzire, uscator de par, seif (contra cost). Camerele Interior nu au balcon si au vedere spre curtea interioara a hotelului. Camerele Street View au balcon si vedere spre strada. Camerele Sea View au balcon si vedere la mare.

Facilitati HOTEL MARCONI:
Hotelul ofera o piscina si o terasa in aer liber la ultimul etaj al hotelului, cu o vedere panoramica asupra orasului, a plajei si a golfului, restaurant in tip bufet cu bucatarie atat mediteraneana cat si internationala, bar cafe, Wi-Fi gratuit in zonele publice.

Web: www.hotelmarconi.es/en

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie