Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere


***
Lighthouse Golf & Spa Resort este situat intre orasele Balcic si Kavarna, la aproximativ 6 km est de orasul Balcic si la 17 km de Kavarna.
Facilitati
Construit in 2011, complexul este format dintr-o cladire de hotel de 5* (168 camere de hotel Dbl / Twin, 12 hoteluri Club Suites, 6 lifturi)
In complex oaspetii se pot bucura de Restaurant principal, 2 restaurante a la carte, lobby bar, Beach bar (sezonier), bar la piscina - sezonier, Whisky Lounge. Magazine, supermarket, coafor. Receptie, Wi-Fi in zonele publice ale complexului si camerelor, rent a car, un centru de conferinte (300 locuri), Championship Golf, zona de antrenament de golf, academie de golf. 2 terenuri de tenis, 1 teren de mini fotbal, teren de petanque, mini-golf, inchiriere de biciclete, 3000 mp Spa & Wellness Center
Cazare
Ora de check-in: 14:00 p.m.
Ora check out: 12:00 a.m.
Cladire hotel 5*:
Double / Twin rooms with golf / sea view - 30 mp, (Max 2+1) - un pat dublu sau paturi twin, pat suplimentar.
Club Suite golf / sea view - 52-56 mp, (max 2+2) - dormitor cu pat matrimonial, living cu doua paturi suplimentare.
Toate unitatile dispun de balcon cu vedere la mare sau la terenul de golf, aer conditionat, TV, telefon, minibar (cu plata), seif in camera (gratuit), acces internet (gratuit), mocheta, baie cu cada si dus, uscator de par, telefon in baie.
Camere pentru persoane cu dizabilitati - 2
Copii
Club pentru copii in interior, 2 locuri de joaca pentru copii in aer liber, Scaun de hranire (gratuit, la cerere), patut pentru copii (contra cost), Servicii de ingrijire a copiilor (contra cost), Zona de piscina exterioara pentru copii, Lectii de golf pentru copii (contra cost).
Sport si divertisment
Gratuit pentru oaspeti, cazare in cladirea de 5* stele:
piscine interioare si exterioare, sezlonguri si umbrele de soare langa piscina. Fitness, sauna, jacuzzi, baie turceasca, sauna cu infrarosu, sauna finisaj, laconiu, baie de aburi, dus de aventura, zona de relaxare. Transfer la plaja Heros (de la mijlocul lunii iunie pana la sfarsitul lunii august) cu utilizare gratuita a 1 umbrela de soare si 2 sezlonguri per camera (in functie de disponibilitate), internet Wi-Fi in zonele comune.
Contra cost: servicii spa, centru de ingrijire a pielii si a corpului, masaje, coafor, teren de golf, teren de tenis, teren de fotbal, sporturi nautice, serviciu de babysitting, centru de sanatate, medic, bicicleta, spalatorie, calcatorie si curatatorie chimica, jocuri cu moneda electronica in hol si centru de divertisment.
Animale de companie: Animale de companie pana la 10 kg. sunt permise la confirmarea hotelului, contra cost (10 euro/noapte) si un depozit de 200 euro.
Parcare:gratuita disponibila


ALL INCLUSIVE

***Pachetul all-inclusive va incepe la ora 14:00 in ziua sosirii si se va termina dupa pranz la ora 14:30 in ziua plecarii si include:

*Facilitati camere:
- Sticla de apa plata in camera la sosire
- Wi-Fi, cutie de valori si articole de toaleta de marca

* Mese:
- Mic dejun - alegere dintre:
bufet luxos* servit in restaurantul principal Alexandra - (07:00 - 10:00)
Mic dejun la check-out devreme (comanda trebuie plasata cu 24 de ore inainte)
- Pranz - alegere dintre:
Pranz tip bufet* servit in Restaurantul Principal Alexandra (12:30 - 14:00)
Pranz la restaurantul grecesc
Halfway snack /Pranzul valabil numai pentru jucatorii de golf care joaca pe alte terenuri[NB*]
- Cina
Cina tip bufet* in restaurantul principal Alexandra - (19:00 - 21:00)
- Gustari
Ora de cafea si sandvisuri la barul din hol (10:30-12:30) si (14:00-18:00)
*NB: Rezervarea pentru fiecare dintre urmatoarele optiuni trebuie facuta pana la ora 12:00 in ziua precedenta (minim 24 de ore inainte). Va rugam sa retineti ca locurile pentru optiunea de luat masa in localuri sunt limitate. In plus, atunci cand iti rezervi masa pe optiunea dine-around, aceasta este in locul optiunii Main-Restaurant.

*Bauturi:
Toate bauturile interne alcoolice si nealcoolice sunt servite dupa cum urmeaza, in conformitate cu programul de lucru al fiecarui loc si pana la ora 00:00 numai in barul cu pian Social Club si barul din hol.:
- In restaurantele noastre in timpul mesei: Restaurantul principal Alexandra, 19th Hole Bar & Grill, Restaurantul grecesc
- In barurile noastre: Lobby Bar, Pool Bar[1], Social ClubWhiskey Lounge
Bauturile din All-inclusive includ urmatoarea lista de bauturi locale: bauturi racoritoare asortate, bere locala, vin de casa la pahar rosu, alb si trandafir, bauturi alcoolice locale, cocktailuri alese, bauturi calde: cafea si ceai la filtru

*Optiuni special de masa:
Pentru a va face sederea si mai speciala puteti beneficia de urmatoarele optiuni speciale de masa. Rezervarea pentru fiecare dintre urmatoarele optiuni trebuie facuta pana la ora 12:00 cu o zi inainte (cu cel putin 24 de ore in avans) la biroul de relatii cu oaspetii.
- Pranz la 19th Hole Bar cu meniu fix cu 3 feluri / o taxa de serviciu de 10,00 EUR de persoana/
- Cina devreme cu meniu fix cu 3 feluri la 19th Hole Bar & Grill [1] (18:00-20:00 / o taxa de serviciu de 10,00 EUR de persoana
- Cina cu meniu fix cu 3 feluri la Taverna Greaca The Greek [1] (de la ora 19:00 / o taxa de serviciu de 10,00 EUR de persoana
- Mic dejun, pranz sau cina servite in camera in meniu fix cu 3 feluri / o taxa de serviciu de 10,00 EUR de persoana
Va rugam sa retineti ca locurile pentru optiunea de luat masa in localuri sunt limitate. In plus, atunci cand iti rezervi masa pe optiunea dine-around, aceasta este in locul optiunii Main-Restaurant.
[1] Restaurantele functioneaza pe baza de rotatie, in functie de conditiile sezoniere si meteorologice din iulie si august. Va rugam sa consultati pentru detalii complete Programul nostru de functionare sezonier pentru locatiile de F&B

*Agrement si sport:
In plus fata de mese si bauturi, urmatoarele beneficii si servicii sunt incluse in conceptul All-inclusive:
Utilizarea facilitatilor de spa: baie turceasca, sauna finlandeza, baie de aburi, jacuzzi, dusuri de aventura, Lanconii, sauna cu infrarosu, utilizarea piscinei interioare si exterioare, utilizarea fitness-ului
Prosoapele, umbrelele, sezlongurile sunt gratuite in toate piscinele si pe plaja, pe principiul primul venit, primul servit
Parcare interioara si exterioara gratuita

*Servicii contra cost:
Minibar
Telefon in camera
Servicii de spalatorie, calcatorie si curatatorie chimica
room service si mese in camera
tratamente si produse de infrumusetare si spa
Activitati in afara hotelului
Buticuri si magazine la fata locului
Orice bauturi si trabucuri importate, tigari si narghilea
Orice facilitati sportive sau lectii care nu sunt enumerate in serviciile gratuite
Cine speciale sau seri tematice speciale
Toate celelalte servicii care nu sunt enumerate in sectiunea servicii gratuite , dar oferite in resort

*Reguli:
-Toate bauturile sunt servite la pahar si va fi servita o singura bautura o data de persoana. Nu este permisa acumularea de bauturi si oferirea altor oaspeti care nu au PACHETUL ALL - INCLUSIVE. Daca da, va fi taxat in contul camerei dvs.
-Pentru controlul intern, vi se va prezenta o factura pentru confirmare si semnare.
Va rugam sa va informati chelnerul/resesul la plasarea comenzii ca aveti PACHETUL ALL INCLUSIVE rezervat.
-Familiile, oaspetii care impart camera sau care calatoresc ca petrecere trebuie sa fie intotdeauna in aceleasi conditii de pachet, aceasta fiind valabila si pentru copii si adolescenti.
-Orice bauturi sau alimente, oferite unui nerezident sau vizitator, vor fi taxate conform preturilor din meniu.
-Oaspetii trebuie sa poarte si sa prezinte personalului la momentul comenzii bratarile all-inclusive pentru a primi beneficiile lor
*Va rugam sa retineti ca toate mesele vor fi servite fie in bufet, fie in meniu fix in restaurantul principal Alexandra, in functie de cererea sezoniera
Restaurantele sunt deschise conform cererii sezoniere

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie