Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Ofertele standard se vand pentru un minim de 5 nopti.Acestea sunt disponibile cu demipensiune sau cu pensiune completa.Include accesul gratuit la Aqua Park Felixarium.


Ofertele cu tratment se vand pentru un minim de 7 nopti.Acces gratuit Aqua Park Felixarium..






Lotus Therm SPA Luxury Resort este unicul complex termal de 5 stele din Romania.
Este amplasat aproape de liziera padurii, in preajma lacurilor cu lotueai sacri, nuferi albi si nuferi termali.
Are o capacitate de 180 camere si 262 de locuri de cazare (79 camere single, 37 camere double, 3 camere pentru persoane cu dizabilitati, 39 apartamente standard, 8 suite si 6 apartamente speciale VIP, Honeymoon, Gold, Blue).

Felixarium este construit si proiectat la cele mai inalte standarde si ofera distractie si surprize, indiferent de varsta. 14 piscine interioare si exterioare cu recirculare si apa termala, jacuzzi, pesteri, cascade, 2 tobogane, zone de luat masa (Cascada Bar, Yammi Grill, Tiki Bar), teren de beach volley, centrul GOLD SPA cu 3 tipuri de sauna si camera de gheata. Insa, atractia principala ramane cupola retractabila de deasupra piscinelor interioare care lasa la vedere un impresionant spectacol celest, diurn sau nocturn.

Centrul de tratament balnear si SPA, Nelumbo Med-SPA, este perfect conectat cu hotelul de 5 stele. Centrul dispune de cele mai variate servicii si terapii: hidroterapie, impachetari si bai cu namol, impachetari cu parafina, electroterapie, hidrokinetoterapie, kinetoterapie, masaje, piscine interioare cu apa termala, cosmetica, saune si o fantana cu gheata pentru curajosii care vor sa se racoreasca. Apele termale din Baile Felix sunt cele mai curative si apreciate din regiune, avand proprietati miraculoase pentru majoritatatea afectiunilor aparatului locomotor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie