Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ZENTRAL CENTER 4*

   Playa De Las Americas


Descriere

ZENTRAL CENTER **** - Playa de las Americas - Tenerife

Prezentare oficiala hotel: http://www.hotelzentralcenter.com/EN/hotel.html

Hotelul Zentral Center reprezinta o locatie excelenta, atat pentru cei care calatoresc in scop business, cat si pentru cei care calatoresc in scop turistic si care isi doresc o vacanta linistita, fiind un hotel destinat adultilor. Datorita proximitatii fata de restaurante, baruri si cluburi, reprezinta o locatie ideala si pentru cei care cauta viata de noapte. Hotelul apartine de un centru comercial, unic in sudul insulei Tenerife, iar turistii se pot incanta cu diverse activitati recreative.

Cea mai apropiata plaja: distanta pana la plaja de las Americas este de aproximativ 600 m.

Relaxare: Hotelul dispune pe acoperisul cladirii de o piscina exterioara cu sezlonguri si umbrele, un jacuzzi, doua saune si o terasa, unde turistii se pot relaxa si bucura de o frumoasa priveliste asupra statiunii si pot admira minunatul spectacol oferit de soare, la rasarit sau apus.

Servicii de masa: mic dejun, demipensiune, pensiune completa.

Localizare: Hotelul Zentral Center se afla in sudul insulei Tenerife, in statiunea Playa de las Americas, la o distanta de 15 km fata de aeroportul Tenerife Sud Reina Sofia. In apropiere sunt mai multe plaje cu nisip, la circa 10 - 15 min de mers pe jos, Playa de las Americas, Playa de las Vistas si Playa de los Cristianos. In zona se gasesc diverse magazine, baruri, restaurante cu specific local si international, dar si popularul parc acvatic Siam, una dintre principalele atractii pentru iubitorii de aventura si sporturi acvatice, aici aflandu-se cea mai mare piscina cu valuri artificiale din lume.

Facilitati hotel : Hotelul Zentral Center construit in anul 2003 si amplasat intr-o cladire cu 7 etaje, eleganta si moderna, ofera spatiul necesar pentru desfasurarea activatilor business, dar si confortul pentru liniste si relaxare. Este locul perfect pentru a organiza orice eveniment de afaceri, deoarece hotelul reprezinta un autentic centru de afaceri.
Pe acoperisul cladirii se afla o piscina exterioara cu sezlonguri si umbrele, un jacuzzi, doua saune si o terasa, unde oaspetii se pot relaxa si isi pot incanta privirea cu superbele rasarituri si apusuri de soare.
Hotelul are un bar si un restaurant elegant ce ofera o selectie de preparate delicioase din bucataria mediteraneeana si bucataria internationala, intr-o atmosfera calda si confortabila.
Receptia este deschisa non stop, iar parcarea este contra cost si in limita locurilor disponibile. In apropiere se gaseste si o parcare publica gratuita cu locuri limitate.
Hotelul apartine de un centru comercial, unic in sudul insulei Tenerife, iar turistii se pot destinde in diverse magazine, sali de cinema, saloane de infrumusetare, sali de gimnastica etc.
Hotelul este deschis tot timpul anului si dispune de camera de bagaje, lift, servicii de inchiriere masini si biciclete, servicii de spalatorie si curatatorie (contra cost), masa de billiard (contra cost), 3 sali de conferinte. Salile de sedinte sunt dotate cu echipamente audio-vizuale de ultima generatie.

Wifi-ul este gratuit in receptie si lobby, iar in camere este contra cost. Animalele de companie nu sunt premise.

Facilitati camere: Hotelul are 208 camere confortabile, spatioase si izolate fonic. Camerele sunt dotate cu aer conditionat, TV prin satelit, telefon, mini-bar (optional), wifi (contra cost), baie cu cada, uscator de par, seif (contra cost), set pentru calcat la cerere. Majoritatea camerelor nu au balcon.

Hotelul are urmatoarele tipuri de camere:
- Camera dubla (1 pat matrimonial sau 2 paturi single, max. 2 adulti, circa 32 m2) - Camera tripla (1 pat matrimonial + 1 pat single sau 3 paturi single, max. 3 adulti, circa 30 m2)
- Suita (pat matrimonial, max. 2 adulti, circa 50 m2)
- Suita deluxe (pat matrimonial, living, max. 2 adulti, circa 75 m2)
Cu varietatea sa de facilitati pentru turismul de afaceri, dar si pentru cel de recreere, Hotelul Zentral Center Adults Only 4* ofera conditii ideale pentru oamenii de afaceri si pentru turistii care cauta relaxare si liniste.

**********
INFORMATII UTILE INAINTE DE CALATORIE:
- Ofertele de tip BLITZ OFFER nu au o perioada de valabilitate garantata si sunt valabile strict in limita locurilor alocate pentru acest tip de oferta; in momentul in care doriti sa efectuati rezervarea, va rugam sa reverificati valabilitatea ofertei!
- Documente necesare calatoriei: carte de identitate sau pasaport valabil cel putin 6 luni de la data intoarcerii in tara.
- Conform reglementarilor in vigoare, minorii trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii pentru a fi lasati sa iasa din tara: sa calatoreasca cu cel putin un adult insotitor; sa aiba asupra lor acordul ambilor parinti (sau al parintelui care nu-i insoteste) legalizat la notariat; adultul care-i insoteste, in cazul in care acesta nu este unul dintre parinti, trebuie sa aiba cazier judiciar pe care sa-l prezinte la frontiera. In cazul in care numele de familie al copilului nu coincide cu numele de familie al ambilor parinti, acestia trebuie sa prezinte la serviciul frontiera certificatul de casatorie. Este obligatia turistilor sa verifice valabilitatea documentelor de calatorie si sa se asigure ca detin toate actele necesare calatoriei. Agentia nu raspunde in cazul in care documentele sunt incomplete sau nu sunt valabile.

OBSERVATII:
- Pentru infanti (0 a 1,99 ani) nu se achita taxe de aeroport. Pentru patut se achita un supliment, in functie de hotel (tarife la cerere).
- Wizzair prealoca automat locurile in aeronava, cat de apropiat posibil (in limita disponibilitatii). Locul alocat va fi comunicat in aeroport, de catre personalul de la check-in. Pe parcursul zborului, serviciile de catering sunt contra cost.
- Pasagerii sunt rugati sa aiba asupra lor biletul de avion atat in aeroportul Otopeni cat si in aeroportul Tenerife Sud. Atentie! Este obligatorie prezentarea biletului de avion. Rezervarea va fi recunoscuta la check-in dupa codul de pe biletul de avion.
- Clasificarea pe stele a hotelurilor din oferta este cea atribuita oficial de autoritatile de resort din Spania. Aceste standarde sunt specifice pentru Spania si nu corespund sau nu pot fi echivalate cu standardele din alte tari. Facilitatile comune si cele ale camerelor sunt conforme cu standardele locale
- Descrierile hotelurilor cuprinse in acest material sunt valabile la data publicarii ofertei (oct 2016); in consecinta, agentia nu poate fi facuta raspunzatoare pentru eventualele neconcordante in privinta facilitatilor hotelului sau ale camerei.
- Distributia camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptia hotelului, asistat de reprezentant;
- Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera de hotel, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif, prosoape la plaja, aer conditionat etc.); in momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor. De asemenea, hotelurile pot solicita turistilor sa achite un depozit (cash sau cu carte de credit) pentru eventualele cheltuieli efectuate pe durata sejurului.
- In prima zi de sejur, cazarea incepe dupa ora 14:00. In ultima zi de sejur, cazarea se incheie inainte de ora 11:00
- Agentia nu este raspunzatoare pentru modificarile orarului de zbor sau pentru intarzieri, acestea fiind in responsabilitatea companiei aeriene si a autoritatilor aeroportuare.
- Agentia isi rezerva dreptul de a modifica suma aferenta taxelor de aeroport, in situatia in care aceasta masura este impusa de compania aeriana.
- Agentia nu este raspunzatoare pentru eventualele modificari ale orarului de zbor.
- In situatia de suprarezervare (overbooking) a unui hotel, determinata de activitatea hotelierilor, inainte sau dupa inceperea calatoriei, agentia este obligata sa ofere o alta varianta de hotel in aceeasi zona sau intr-o zona cat mai apropiata, la aceeasi categorie sau de o categorie superioara fara sa modifice pretul.
- Ofertele sunt valabile in limita locurilor disponibile. Procentele de early-booking pot suferi modificari in orice moment (in sensul majorarii sau micsorarii reducerii) si sunt dictate de hotelieri. Va rugam ca la momentul inscrierii sa reverificati valabilitatea ofertei si a preturilor.
- Excursiile optionale se efectueaza la fata locului cu agentia locala. Sumele aferente acestor excursii nu se incaseaza in numele si pentru agentie. Preturile excursiilor optionale pot fi mai mari decat cele ale excursiilor ce pot fi achizitionate de la receptia hotelurilor, aceasta datorandu-se faptului ca persoanele participante vor avea la dispozitie un mijloc de transport care ii va duce si ii va aduce la hotelul respectiv, ghidul excursiei si dupa caz ghid local.
- Agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu.
- Prezentul document constituie anexa la contractul de prestari servicii.

CONDITII FINANCIARE OFERTA STANDARD:

TERMENE DE PLATA:
a 20% din pretul pachetului turistic la inscriere;
a 60% din pretul pachetului turistic cu minim 30 zile inaintea plecarii;
a 20% din pretul pachetului turistic cu minim 15 zile inaintea plecarii.
Procentul aferent primei plati sa va calcula in functie de momentul inscrierii. Daca inscrierea intervine cu mai putin de 20 zile inaintea plecarii, pachetul turistic se va achita integral.
In cazul nerespectarii termenelor de plata, Tour Operatorul isi rezerva dreptul de a anula rezervarea.

CONDITII DE ANULARE / PENALIZARI:
a 20% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face in intervalul 59 zile - 30 zile inaintea plecarii;
a 50% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face in intervalul 29 zile - 15 zile inaintea plecarii;
a 80% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face in intervalul 14 zile - 7 zile inaintea plecarii;
a 100% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face cu mai putin de 7 zile inaintea plecarii
Aceste conditii sunt standard si se pot modifica in cazul in care furnizorul de servicii la sol este un tour-operator german, care impune conditii speciale de anulare.

CONDITII FINANCIARE OFERTA EARLY BOOKING:

TERMENE DE PLATA:
a 20% din pretul pachetului turistic la inscriere;
a 60% din pretul pachetului turistic la termenul limita al pragului Early Booking aplicat la inscriere;
a 20% din pretul pachetului turistic cu minim 15 zile inaintea plecarii.
Procentul aferent primei plati sa va calcula in functie de momentul inscrierii. Daca inscrierea intervine cu mai putin de 20 zile inaintea plecarii, pachetul turistic se va achita integral.
In cazul nerespectarii termenelor de plata, Tour Operatorul isi rezerva dreptul de a anula rezervarea.

CONDITII DE ANULARE / PENALIZARI:
a 20% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face din momentul confirmarii rezervarii si pana cu 60 zile inaintea plecarii;
a 50% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face in intervalul 59 zile - 15 zile inaintea plecarii;
a 80% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face in intervalul 14 zile - 7 zile inaintea plecarii;
a 100% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face cu mai putin de 7 zile inaintea plecarii
Aceste conditii sunt standard si se pot modifica in cazul in care furnizorul de servicii la sol este un tour-operator german, care impune conditii speciale de anulare.

CONDITII DE ACORDARE A REDUCERII EARLY BOOKING (EB):
a Reducerea EB este inclusa in pachet, iar procentul precizat se aplica numai serviciilor de cazare;
a Orice modificare reprezinta anularea rezervarii cu penalizari si refacerea acesteia la pretul si conditiile din momentul reinscrierii;
a Nerespectarea conditiilor de plata aplicate rezervarilor tip EB conduce la modificarea pretului pachetului conform ofertei standard.

IMPORTANT! Va reamintim ca incheierea unei Asigurari STORNO de calatorie poate acoperi pierderile financiare cauzate de anulare, contracarand efectul penalizarilor aplicate. Va recomandam sa uzati de acest mijloc de protectie financiara care acopera cele mai frecvente evenimente ce cauzeaza anularea calatoriei.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.