Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

PARROTEL AQUA PARK RESORT


Descriere

Parrotel Aquapark Resort este situat pe coasta de sud a Peninsulei Sinai, in zona protejată Nabq Bay, la 500 m distanta fata de plaja. Bine 7.8 Booking.com

Localizare

Hotelul este situat in zona Nabq Bay, in a doua linie fata de plaja, si la 30 km distanta de orasul vechi. Aeroportul international Sharm el Sheikh se afla la 10 km.

 

Facilitati hotel

Hotelul dispune doua restaurante cu specific oriental si international, cinci baruri, piscine (una dintre ele incalzita iarna si una pentru copii), loc de joaca si club pentru copii, plaja privata si aqua park, centru spa, magazine, sala de fitness.
Activitati sportive si de relaxare (undele dintre ele contra cost): programe de animatie, tenis de masa, tenis de camp, centru de scufundari, darts.

 

Facilitati camere

Hotelul este alcatuit dintr-o cladire principala cu doua nivele (in care se afla si receptia) si un complex de cladiri cu trei nivele. Camerele sunt echipate cu aer conditionat, televizor, minibar (contra cost), seif, baie cu cada, terasa/balcon.

 

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.