Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotelul, construit si decorat conform stilului traditional al insulei, este situat intr-o gradina linistita si placuta la doar 3 minute de mers pe jos de plaja. Hotelul Fomithea a fost construit în 1989 și a fost complet renovat în 2017.

Localizare

Hotelul Fomithea este situat in Kamari,cea mai faimoasa statiune din Santorini. Se află la 150 de metri de plaja din Kamari( plaja blue flag), la 3 km de aeroport, la 8 km de portul Athinios, la 7 km de capitala Thira, la 100 de metri de stația de autobuz. Este un complex de clădiri construite în stil tradițional cicladic, cu piscina în mijloc, înconjurată de o grădină cu flori.

Facilitati hotel

Hotelul pune la dispozitia oaspetilor sai salon mic dejun, bar la piscina, piscina, camera pentru bagaje, internet Wi-fi, seif, birou pentru informatii, birou pentru inchirieri masini si biciclete, parcare.

Facilitati camere

Hotel Fomithea este format din 13 camere și 20 de garsoniere cu vedere la piscina, mare si munte. Camerele dispun de balcon sau veranda si sunt dotate cu aer conditionat, TV prin satelit, frigider, seif ,uscător de păr, internet Wi-fi (gratuit), fier de calcat. 

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Bar
Restaurant
Seif
Piscina exterioara
Parcare
AC ( aer conditionat )
Camera pentru bagaje
Wi-fi / Wireless Lan