Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Sealife Resort & Spa (Calodyne)


Descriere

Amplasat in nord-estul insulei tropicale Mauritius, intr-un golf calm si frumos. Este ideal pentru un sejur distractiv si interesant, atat pentru cupluri, cat si pentru familii, pentru o vacanta la plaja cu regim de masa cu demipensiune sau all-inclusive. Renovat in noiembrie 2019, Sealife Resort & Spa este o proprietate pe malul marii, cu vedere la Insula Coin de Mire, Insula Flat si Insula Round. Este format din 84 de camere si un total de 139 de paturi pe doua niveluri (parter si etaj). Hotelul are 2 restaurante, 2 baruri si un lounge, receptie, boathouse si centru de scufundari, club pentru copii, boutique si spa. Exista 2 camere pentru persoanele cu dizabilitati. Acest hotel de plaja ofera 30 de camere superioare, 22 de camere Deluxe si 32 de suite de familie cu 2-3 dormitoare.

Facilitati camere

Oaspetii pot alege dintre 84 de camere, toate emanand o atmosfera de pace si armonie totala. Facilitatile de recreere ale acestui hotel , care includ barci, canoe, bord de sageti, windsurfing, snorkeling sunt proiectate pentru evadare si relaxare. Seaview Calodyne Lifestyle Resort este locul perfect pentru o pauza antrenanta si incitanta. 
Toate camerele ofera WiFi gratuit, minibaruri si televizoare cu ecran plat cu canale prin satelit. Aparate de cafea si uscator de par se numara printre alte facilitati disponibile oaspetilor. 
Sealife Resort & Spa ofera unitati de cazare cu aer conditionat, minibar si seif. Televizoarele cu ecran plat sunt dotate cu canale prin satelit. 
Baile includ dusuri cu capete de dus cu efect de ploaie, articole de toaleta gratuite si uscator de par. Acest hotel din Calodyne ofera acces gratuit la internet wireless. Serviciul de menaj este asigurat zilnic. 

Facilitati hotel

Sea Resorts ofera o experienta de vacanta inedita. Prin servicii si activitati standard de inalt nivel care se potrivesc nevoilor tuturor, hotelurile ofera calatorilor un spatiu retras si frumos pentru a se relaxa, a manca si a se bucura de viata de pe insula. Obiectivul principal este ospitalitatea si serviciile unice, personalizate. 
Pe langa 2 restaurante, acest hotel are un spa cu servicii complete si o piscina in aer liber. De asemenea, se ofera mic dejun continental gratuit, WiFi gratuit in zonele publice si parcare gratuita. In plus, exista doua baruri/saloane, un centru de fitness si o sala de sedinte. 
Oaspetii se pot rasfata cu un tratament de rasfat la centrul spa cu servicii complete al hotelului. Centrul spa este deschis zilnic.

Localizare

Sealife Resort & Spa este usor de accesat de la aeroport. Este situat la aproximativ 2,9 km de Biserica Rosie. Situata intr-o zona de plaja din Calodyne, unitatea de cazare este la cativa pasi de Intermart Express. La 4,6 km se poate vizita plaja publica Bain Boeuf. In apropierea hotelului se afla Piata Goodlands. Situat in Calodyne, Sealife Resort & Spa se afla la 5 minute de mers cu masina de The Red Roof Chapel si la 11 minute de Gunner's Quoin. Pentru cei care doresc sa conduca cu propriile masini, Sealife Resort & Spa le pune la dispozitie o parcare auto. Parcarea este gratuita pentru oaspeti. Parcarea in sistem self-service este disponibila in mod convenabil la statiune. 

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Bar
Restaurant
Seif
Spalatorie - Curatatorie
Piscina exterioara
Parcare
Camere familii
Acces internet
AC ( aer conditionat )
Loc de joaca pt copii
Sporturi
Centru Spa & Wellness
Babysitting
Sala de conferinta
Camera pentru bagaje
Wi-fi / Wireless Lan
Schimb valutar
Camere persoane cu dizabilitati
Exotic
Recepție 24h
Camere nefumători

Locatie