Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Descriere HOTEL BLUE BAY:
Blue Bay este un hotel de 3 stele situat in statiunea Cala Mayor. Langa hotel, se alfa palatul Marivent (resedinta de vara a familiei regale spaniole), fundatia Miro - care este un muzeu, iar la cca 300 de metri este un centru comercial care gazduieste o multime de magazine, baruri, cafenele si restaurante. In apropierea hotelului exista mai multe terenuri de golf.

Tip masa:
All Inclusive.

Localizare HOTEL BLUE BAY:
Hotelul se afla la 500 de metri de plaja si pune la dispozitia turistilor un serviciu de transfer gratuit pana la plaja, de mai multe ori pe zi. Orasul Palma este la 5 km, iar aeroportul la 10 km.

Dotari camere:
Hotel Blue Bay are camerele dotate cu: aer conditionat, balcon, seif (contra cost), TV satelit, baie, telefon, internet gratuit.

Facilitati HOTEL BLUE BAY:
Hotelul pune la dispozitia oaspetilor: restaurant, bar, program de animatie, Wi-Fi gratuit, piscina exterioara (pentru adulti si copii), loc de joaca pentru copii, tenis de masa, sala de conferinta, parcare exterioara gratuita, parcare garaj (contra cost).

Web: www.mllhotels.com

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie