Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Situat ideal la doar 50 de metri de plajă, Hotelul Odeon este amplasat în inima golfului Vassiliki. Acesta oferă o piscină în aer liber şi camere prevăzute cu chicinetă.

Localizare
Hotelul Odeon este situat la aproximativ 800 de metri de centrul satului Vassiliki. În apropierea Hotelului Odeon există multe posibilităţi de a practica sporturi nautice, cum ar fi ski nautic, scufundări şi navigaţie. Hotelul oferă gratuit un depozit de echipamente de windsurfing.

Facilitati camere
Hotelul Odeon dispune de 17 camere spatioase si confortabile de tip studio (22-25mp) si 2 camere family suites, balcon/terasa, vedere la munte sau la mare, fiind dotate cu WiFi gratuit, bucatarie utilata, frigider, TV satelit, A/C, telefon, seif, uscator de par, cosmetice

Facilitati hotel
Hotelul are la dispozitia turistilor o piscina in aer liber, acces gratuit la Wi-Fi in toate spatiile de cazare, depozitare gratuita a echipamentelor de windsurfing, terasa la soare unde oaspetii se pot relaxa, iar in gradina exista o zona de joaca pentru copii.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.