Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Alexander House Hotel (Crete)


Descriere

Descriere hotel: Alexander House este un hotel de 4* construit si administrat de familia Alexandrakis de peste douazeci de ani. Un hotel de familie ce are ca obiectiv prestarea de servicii personalizate si de a-si introduce oaspetii in spiritul al ospitalitatii cretane. Hotelul ofera o priveliste impresionanta asupra golfului Agia Pelagia si reprezinta destinatia ideala de vacanta linistita pentru cupluri sau familii ce cauta sa se relaxeze si sa se elibereze de stresul cotidian.

Tip masa: All Inclusive.

Localizare: Situat in golful statiunii Agia Pelagia, la 200 m de plaja de nisip, 25 km vest de aeroport si 20 km vest de capitala Heraklion.

Dotari camere: Hotelul dispune de 97 de camera duble si family dotate cu mini-frigider, TV satelit, aer conditionat, seif (contra cost, 18 euro/saptamana), telefon cu plata,baie cu dus sau cada, uscator de par, balcon/terasa.

Facilitati hotel: receptie 24 de ore/zi, salon, colt vizionare TV, wi-fi in zonele publice (cu plata, 15 euro/saptamana), restaurant cu terasa, pool snack bar, piscina (10:00-19:00), sezlonguri si umbrele gratuite la piscina si cu plata pe plaja, prosoape pentru piscina si plaja (cu depozit), sala de conferinte, doctor (la cerere).

Activitati: camera fitness, tenis de masa, biliard (contra cost), darts, sporturi acvatice (cu plata), sala de jocuri (cu plata), BBQ (cu plata).

Facilitati pentru copii: piscina(10:00-19:00), pat pentru infanti (la cerere, gratuit).

Plaja: La 200 metri se afla plaja mica nisipoasa. Sezlongurile si umbrelele sunt cu plata. Sporturi acvatice cu plata.

Categoria oficiala: 4*

Pagina web: www.alexanderhouse.gr

Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Taxa de statiune obligatorie - se plateste la receptie:
- 0,5 euro/camera/noapte la hotel 1-2*;
- 1,5 euro/camera/noapte la hotel 3*;
- 3 euro/camera/noapte la hotel 4*;
- 4 euro/camera/noapte la hotel 5*;
- 0,5 euro/noapte/apartament sau studio la unitatile de cazare tip apartamente si studiouri.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie