Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Poseidon Playa (Benidorm)


Descriere

Descriere HOTEL POSEIDON PLAYA:
Hotelul este locul perfect de cazare pentru o vacanta petrecuta in familie, camerele sale cu vederi panoramice sunt un loc de relaxare dupa o zi de activitati in cadrul hotelului sau in parcurile de distractii din imprejurimile statiunii Benidorm.

Localizare HOTEL POSEIDON PLAYA:
Hotelul se afla la doar 60 de metri de plaja Poniente si la 850 de metri de orasul vechi Benidorm. Aeroportul Alicante este la 58 km de statiunea Benidorm, iar cel din Valencia la 148 km.

Plaja:
Hotelul este aproape de plaja Poniente, o plaja lunga de aproximativ 2 km cu nisip fin. Sezlongurile si umbrelele sunt contra cost.

Dotari camere:
Hotel Poseidon Playa are camerele dotate cu: balcon, aer conditionat, seif (contra cost), TV satelit, telefon, baie cu uscator
de par.

Facilitati HOTEL POSIEDON PLAYA:
Hotelul dispune de: restaurant bufet, 2 baruri, activitati de divertisment, piscina, sala de jocuri, billiard, tenis de masa, sala de conferinte, terasa, Wi-Fi gratuit in zonele publice, parcare, servicii de spalatorie/calcatorie.

Facilitati copii:
Piscina in aer liber, mini club.

Web: www.hotelposeidonplaya.com

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie