Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Descriere HOTEL MONT PARK:
Hotelul este situat in zona de est a Benidormului, la doar 5 minute de mers pe jos de plaja Levante si la mai putin de 2 km distanta de renumitele parcuri Aqualandia si Mundomar Aquarium. Este amplasat ideal pentru cei care doresc atat plaja animata cat si zona de baruri si magazine.

Localizare HOTEL MONT PARK:
Hotelul este localizat la 150 de metri de plaja. In apropiere exista si o statie de autobuz, de unde puteti ajunge usor la parcurile de distractii Mundomar si Aqualandia Waterpark

Dotari camere:
Hotel Mont Park dispune de 147 de camere spatioase, decorate confortabil, complet echipate cu baie completa, aer conditionat / control al climei, seif in camera (taxa locala) si telefon, lenjerie de pat, prosoape si facilitati de calcat (disponibile la cerere). Toate camerele duble au balcon/terasa mobilata cu vedere spre zona inconjuratoare. Camerele single nu au balcon. Toate camerele sunt dotate cu paturi twin sau single, nu exista paturi duble.

Facilitati HOTEL MONT PARK:
Hotelul dispune de un restaurant care ofera o gama variata de mancaruri traditionale, cafe bar, piscina in aer liber, terasa cu umbrele de soare si palmieri.

Web: en.hotelmontpark.es/home_s1.html

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie