Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

LOCALIZARE: Hotelul Lapida se afla la aproximativ 40 km de Nicosia (15 km de Kyrenia). O plaja cu nisip si pietris se afla la aproximativ 2.5 km de hotel cu sezlonguri si umbrele (contra-cost), zona de shopping / baruri si restaurante este la aproximativ 2 kmde hotel.


Puncte de atractie: Castelul Kyrenia - la 17 km de hotel,terenuri de golf la 42 de km de hotel; statia de autobuz la 800 metri de hotel. Aeroportul Larnaca este aproximativ 92 de km.

FACILITATI HOTEL: Hotelul dispune de 2 etaje, 11 camere, receptie 24 de ore, lobby bar, parcare (contra-cost), exchange, conexiune la internet wireless, piscina exterioara cu sectiune pentru copii, bar la piscina, terasa, restaurant, billiard (contra-cost), mese de tenis, hammam, loc de joaca pentru copii, sala de jocuri.

FACILITATI CAMERE: Camerele duble /single standard dispun de urmatoarele facilitati: aer conditionat / incalzire, minibar, seif, TV prin satelit, 2 paturi twin, baie cu dus .

*Nota informativa: Pentru anumite facilitati dinhotel sau din camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii lahotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.