Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Descriere: Hotelul fost deschis in 2013 si este construit pe o suprafata totala de 16.000 mp. Acesta dispune de 384 de camere.

Localizare: Hotelul este situat pe malul marii, la aproximativ 10 km de orasul Side, la aproximativ 12 km fata de Manavgat si la aproximativ 65 km fata de aeroportul Antalya.

Plaja: Hotelul are plaja privata cu nisip si pietricele, cu lungime de 100 m, certificata Blue Flag. Sezlongurile si umbrelele sunt gratuite.

Dotari camere: TV LCD, minibar, facilitati pentru prepararea ceaiului si cafelei, seif, aer conditionat centralizat, uscator de par, balcon.

Facilitati hotel: Hotelul ofera oaspetilor sai urmatoarele facilitati: restaurant principal, 3 restarante a la carte (turcesc, italian si mexican), 5 baruri, cafenea si patiserie, piscina exterioara pentru adulti, piscina pentru copii, piscina cu 3 tobogane, piscina interioara, sauna, baie turceasca, tenis de masa, sah, aerobic si gimnastica in apa, centru fitness, voley pe plaja, programe de animatie, muzica live, camera de jocuri, sali de conferinta, internet wireless.

Servicii cu plata: rezervare pentru restaurantele a la carte, bauturile imbuteliate si cele de import, internet wireless in camere, room service, masaj si tratamente in centrul spa, magazin de bijuterii si de suveniruri, mini market, camera de jocuri, biliard, bowling, internet cafe si jocuri video, doctor, curatatorie, sporturile acvatice.

Facilitati copii: mini club (4-12 ani), piscina pentru copii cu tobogan, loc de joaca.

Alte informatii: animalele de companie nu sunt permise; in restaurante tinuta este obligatorie; accesul in restaurantele a la carte se face in baza unei rezervari cu o zi inainte; in functie de conditiile meteorologice, programul de functionare a restaurantelor si barurilor se poate modifica; hotelul isi rezerva dreptul de a modifica conceptul in timpul sezonului fara a anunta in prealabil aceste modificari.

Clasificarea agentiei: 5*

Pagina web: www.adalyaocean.com


Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie