Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

PLISKA HOTEL GS


Descriere



Localizare

Pliska Hotel este situat in statiunea Nisipurile de Aur, la 300 m de plaja si la mica distanta de mers pe jos de centru.

Facilitati hotel

Renovat partial in perioada 2018-2020, hotelul pune la dispozitia oaspetilor sai urmatoarele facilitati: receptie, seif la receptie (contra cost), piscina exterioara cu sectiune speciala pentru copii, piscina interioara, restaurant principal, restaurant a la carte, lobby bar, bar la piscina, magazin, sauna (contra cost), masaj (contra cost), baie de aburi (contra cost), Jacuzzi, birou schimb valutar, rent a car, Wi-Fi in zonele comune si in camere (gratuit), sala de conferinte, room service (contra cost), servicii de spalatorie/curatatorie (contra cost), baby cot (la cerere, gratuit), jocuri electronice (contra cost), loc de joaca pentru copii, sezlonguri si umbrele la piscina, tenis de masa, biliard (contra cost), parcare (disponibilitate limitata, contra cost). Hotelul accepta animale de companie de maxim 5 kg (contra cost, cu reconfirmare in prealabil).

Facilitati camere

Toate camerele dispun de balcon cu masa si scaune, aer conditionat, Wi-Fi gratuit, frigider, TV cu programe prin cablu, telefon, baie cu dus, uscator de par (la cerere de la receptie, gratuit).

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-fi / Wireless Lan
Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Restaurant
Receptie 24h
Piscina interioara
Piscina exterioara
Parcare
AC ( aer conditionat )

Locatie