Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

HELIOS SPA & RESORT


Descriere



Localizare

Hotelul Helios Spa este situat în Parcul Național Nisipurile de Aur, la 500 de metri de plajă.

Facilitati hotel

Hotelul Helios Spa pune la dispozitia oaspetilor sai urmatoarele facilitati: 2 lifturi, restaurant principal Poseidon, lobby bar, bar la piscina, piscina exterioara cu sectiune speciala pentru copii si 2 tobogane, umbrela si sezlonguri la piscina (in limita disponibilitatii), piscina interioara, bar cu sucuri, Clinica Aphrodite Beauty Spa & Health (contra cost), spalatorie (contra cost), centru fitness, Wi-Fi gratuit in zonele publice, sali de conferinta, terasa, rent a car (contra cost), baby cot (gratuit, la cerere), club pentru copii,  loc de joaca pentru copii, meniu special pentru copii, programe de animatie (ziua si seara, de 6 ori/saptamana), transfer cu trenuletul la/de la plaja publica (gratuit), tenis de masa, darts, sauna (gratuit), baie de aburi (gratuit), parcare (contra cost, disponibilitate limitata), magazine, servicii de babysitting (contra cost, la cerere). Hotelul nu accepta animale de companie.

Facilitati camere

Toate camerele dispun de canapea, baie cu dus sau cada, articole de toaleta gratuite, aer conditionat, balcon, mini bar, TV cu programe prin satelit, uscator de par, perne hipolergenice.            

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-fi / Wireless Lan
Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Restaurant
Receptie 24h
Piscina exterioara
Lift
Camere familii
Bar
AC ( aer conditionat )
Spalatorie - Curatatorie
Parcare
Fitness
Sporturi
Centru Spa & Wellness
Babysitting
Sala de conferinta
Asistenta medicala
Rent-a-car
Camere persoane cu dizabilitati
piscină interioară

Locatie