Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere



Localizare

Hotelul Gladiola este situat în Nisipurile de Aur, la doar 50 de metri de plajă si la 150 de metri de centrul statiunii.

Facilitati hotel

Hotelul pune la dispoziția oaspeților următoarele facilități: 2 lifturi, restaurant principal, lobby bar, bar la piscina, receptie, inchiriere seif la receptie (contra cost), birou schimb valutar, magazine, supermarket, Wi-Fi in camere (contra cost), spalatorie (contra cost), piscina exterioara cu sectiune speciala pentru copii, umbrele si sezlonguri la piscina (gratuit pentru oaspetii cu rezervari All Inclusive, contra cost pentru cei cu rezervari doar cu mic dejun), baby cot (gratuit, la cerere), fitness (gratuit pentru oaspetii cu rezervari All Inclusive), tenis de masa (contra cost), biliard (contra cost), masaj (contra cost), sauna (contra cost), parcare (contra cost). Hotelul nu accepta animale de companie.

Facilitati camere

Toate camerele dispun de balcon cu vedere la mare sau la parc, baie cu dus, TV cu programe prin satelit, mini bar, telefon, aer conditionat, uscator (la cerere de la receptie).

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Bar
Restaurant
Lift
Seif
Spalatorie - Curatatorie
Piscina exterioara
Parcare
Fitness
Centru Spa & Wellness
Wi-fi / Wireless Lan
Schimb valutar
Recepție 24h

Locatie