Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere



Localizare

Situat pe malul mării, hotelul Kaliakra Mare oferă confort şi facilităţi care vă vor face concediul petrecut în Albena unul de neuitat, plin de emoţii şi momente plăcute. Abundenţa posibilităţilor de distracţie din preajma hotelului este o garanţie că veţi păstra mult timp această vacanţă în gând.

Facilitati Hotel

Hotelul oferă formula All inclusive, iar restaurantul este dotat cu aer condiționat și dispune de o terasă cu vedere la mare. Există o mare varietate de activități disponibile oaspeților în apropiere, inclusiv terenuri de tenis și mini golf. Cei mici se pot bucura de piscina pentru copii. Activități şi programe de animație pentru adulți şi copii - 6 zile pe săptămână. Wireless gratuit în zonele publice. 

Facilitati camere

Toate cele 148 camere sunt dotate cu aer condiționat, cablu TV și balcon. Cele mai multe dintre ele au vedere la mare. Frigider și seif de valori pot fi închiriate la recepție.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-fi / Wireless Lan
Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Restaurant
Receptie 24h
Piscina exterioara
Loc de joaca pt copii
Lift
Camere familii
Bar
Acces internet

Locatie